7 توزیع لینوکس شبیه ویندوز

7 توزیع لینوکس شبیه ویندوز
درود بر کاربران عزیز پلتفرم آموزشی زودیاک ، مرجع آموزش لینوکس
امروز با معرفی توزیع های از لینوکس که شباهت زیادی به ویندوز دارند در خدمت شما هستیم.
سیستم عامل لینوکس دارای توزیع های متعددی است که هرکدام از رابط گرافیکی اختصاصی خود بره می برد.
علاوه بر شخصی سازی های که هر لینوکس به کاربر خود می دهد ، interface نهایی هر نسخه وابسته به میز کاری است که آن لینوکس از آن بهره می برد. در لینوکس ما میز کار های متعددی داریم که معروف ترین آنها به شرح زیر می باشند :
حال می خواهیم به معرفی توزیع های برویم که برنامه نویسان آنها در تلاش بودند که توزیعشان تا جایی که ممکن است شبیه به سیستم عامل ویندوز شود.
توجه : در لیست زیر اولویتی وجود ندارد
به کاربران عزیز توصیه می کنم آموزش برترین توزیه های خانگی لینوکس هم مطالعه کنند :
بهترین توزیع های خانگی لینوکس
توزیع های لینوکس با ظاهری شبیه ویندوز
7 ) Deepin
رتبه هفتم از 7 توزیع لینوکس شبیه ویندوز متعلق به deepin است .
بدون هیچ اغراق شاید زیباترین لینوکس ، Deepin باشد.
محیط گرافیکی این توزیع شما را متحیر می کند .
Deepin بدست چینی ها توسعه یاقته است و توسعه دهندگان چینی برای این سیستم عامل از میز کار اختصاصی DDE بهره می برند. رابط کاربری جذاب ، وابستگی کم به خط فرمان ، عملکرد و قدرت دبیان ( Deepin بر پایه دبیان است ) باعث شده Deepin یکی از گزینه های جذاب لیست ما باشد. این سیستم عامل بارها دستخوش تغییرات شد تا بالاخره مسیر خود را پیدا کرد. برای اثبات این تغییرات کافیه تغییرات این سیستم عامل را مشاهده کنید :
در سال 2004 با نام Hiwix توسط برنامه نویسان شهر وهان چین معرفی شد. این نسخه بر پایه Morphix Design Studio بود.
در همان سال 2004 نسخه 0.3 منتشر شد و سیستم عامل بر پایه دبیان بنا نهاده شد.
در سال 2006 نسخه 1 این سیستم عامل بر پایه اوبونتو توسعه پیدا کرد.
نام سیستم عامل از سال 2009 از Hiwix به Deepin تغییر کرد.
سال 2015 نسخه 15 این سیستم عامل منتشر شد و توسعه دهندگان دوباره به سراغ دبیان رفتند و تا به امروز این سیستم عامل بر پایه دبیان توسعه پیدا کرده است.
Deepin بالاخره از سال 2015 مسیر خود را پیدا کرد و تا به امروز به درستی در این مسیر گام برداشته است. به لطف شخصی سازی های بسیار این سیستم عامل ، می تواند شباهت های به ویندوز و MAC هم داشته باشد.
6) Mint Linux
این سیستم عامل در سال 2006 ابتدا بر پایه توزیع کوبونتو توسعه پیدا کرد اما در نسخه دوم این سیتسم عامل ، توسعه دهندگان مستقیما به سمت اوبونتو رفتند و سیستم عامل را بر پایه اوبونتو توسعه دادهند.
دارای گواهی GPL است و بصورت متن باز و رایگان در دسترس است اما تمامی کد های آن در دسترس نیست.
توسعه دهندگان Mint قسمتی از کد های هسته آن را منتشر نکرده اند.
Mint با میز کار های متفاوتی مانند Cinnamon ، Mate ، KDE ، XFCE منتشر شده است.
یکی از نقات قوت این سیستم عامل که در لیست توزیع های لینوکس مناسب کاربران خانگی قرار داشت ، همین ظاهر آشنا این سیستم عامل است که شباهت بسیاری به ویندوز دارد و برای تازه کارهای گرینه مناسبی است.
5) Robolinux
ربته پنجم از 7 توزیع لینوکس شبیه ویندوز متعلق به robolinux است.
robolinux یکی از توزیع های عجیب لینوکس است.
Robolinux نه تنها ظاهری شبیه به ویندوز دارد بلکه به شما اجازه می دهد بدون اینکه نیاز به dual boot داشته باشید ، سیستم عامل ویندوزرا درخود Robolinux نصب کنید. در واقع Robolinux چیزی شبیه یک ماشین مجازی را برای شما ایفا میکند.
4) Solus
سیستم عامل solus ابتدا با نام تجاری solusos در تاریخ 9 می 2012 رونمایی شد
اما در سال 2014 پسوند OS به دلیل مسایل علامت تجاری حذف شد و تنها نام solus باقی ماند.
این سیستم عامل در ابتدا بر پایه دبیان توسعه پیدا کرد اما بعد از آن خودش یک توزیع کاملا مستقل شد و از کرنل خود لینوکس بهره برد. این سیستم عامل بصورت غلتان بروز رسانی میشود. بروزرسانی غلتان یکی از چرخه های بروزرسانی و ارایه نرم افزار است که در آن نرم افزار بروزرسانی های کم حجم و پی در پی دریافت می کند. به همین دلیل است که توسعه دهنندگان solus شعار “امروز نصب کن و برای همیشه به روز کن” را انتخاب کرده اند.
این سیستم عامل از همان ابتدا شباهت بسیاری به ویندوز داشت
و در نسخه های آخر خود هم به دلیل استفاده از طراحی تخت شباهت بسیاری به ویندوز 10 پیدا کرد. تنها کافیه کنترل سنتر این سیستم عامل را ببینید تا متوجه بشوید چقدر شبیه ویندوز 10 است .
3) Kubuntu
ربته سوم از 7 توزیع لینوکس شبیه ویندوز ، کوبونتو یکی از توزیع های شناخته شده لینوکس است
که بر پایه اوبونتو توسعه پیدا کرده است و تحت حمایت شرکت کنونیکال ( توسعه دهنده اوبونتو ) است . کوبونتو ابتدا از میز کار گنوم استفاده می کرد اما حال از میز کار KDE استفاده می کند. این سیستم عامل که بصورت رایگان و متن باز در دسترس است نخستین بار در سال 2005 معرفی شد است. به دلیل شباهت کوبونتو با ویندوز ، برخی از متخصصان معتقدند که کوبونتو چیزی میان ویندوز و لینوکس است.
2) Chalet os
لینوکسی از دل سرزمین های صربستان .
chalet os یک کپی کامل از ویندوز 7 مایکروسافت است.
chalet os به قدری شبیه ویندوز 7 است که اگر در حال استفاده از chalet os باشید
دیگران در نگاه اول نمی دانند در حال استفاده از ویندوز 7 هستید یا لینوکس! chalet os ابتدا بر پایه اوبونتو و سپس دبیان توسعه پیدا کرده است و از میز کار xfce استفاده می کند. اگر از دوستدارن لینوکس هستید و ویندوز 7 هم نمی توانید از دلتان خارج کنید ، تنها یک گزینه پیش رو دارید ، chalet os
1) Zorin
احتمالا رتبه اول از 7 توزیع لینوکس شبیه ویندوز را حدس می زدید.
Zorin یک توزیع جذاب از اوبونتو است که دارای گرافیک و رابط کاربری بسیار زیبایی است.
Zorin در سال 2009 منتشر شد و در همان ابتدا به علت شباهت به ویندوز ، چیدمان بصری آشنا ، روند نصب ساده و عملکرد بهینه مورد ستایش منتقدین و جامعه کاربران قرار گرفت. هرچند که شما میتوانید هر میز کاری را برای Zorin نصب کنید اما میز کارهای GNOME و LXDE میز کار های رسمی آن هستند.
Zorin دو مزیت عالی دارد که آن را از لیست ما جدا می کند.
آن هم نصب پیش فرض نرم افزار های Wine و Play On Linux است.
با استفاده از 2 نرم افزار بالا کاربران Zorin براحتی می توانند بازی ها و برنامه های ویندوزی خود را بر روی Zorin اجرا کنند. همچنین لازم به ذکر است که Zorin از یک موتور گرافیکی به نام Zorin look changer استفاده می کند تا کاربر بتواند تمامی ظاهر این سیستم عامل را شخصی سازی کند.
اگر قصد مهاجرت به لینوکس را دارید اما جز طرفداران رابط کاربری ویندوز هستید، توصیه میکنم یکی از 7 توزیع بالا را انتخاب خود قرار دهید تا در ابتدا با یک چیدمان و رابط کاربری آشنا روبرو شوید و سپس به سمت دیگر توزیع ها بروید.
دیدگاهتان را بنویسید